Suomen Saneeraustekniikka

Asbesti- ja homesaneeraukset vuosien kokemuksella

Suomen Saneeraustekniikka Oy on erikoistunut vaativiin home-, asbesti-, ja kreosoottikohteisiin. Meidät tunnetaan asiakaslähtöisyydestä ja joustavista työajoista sekä pitkäjänteisyydestä kohteen kuntoon saattamisessa. Asiakkaamme ovat tyytyväisiä korkeaan laatuumme ja erinomaiseen palveluumme.

Suomen Saneeraustekniikka on osa Deleteä, joka on Suomessa ja Ruotsissa toimiva ympäristöpalveluyritys. Delete palvelee teollisuutta, rakentamista ja kiinteistöjä tuottaen Purku-, Teollisuus- ja kiinteistö- sekä Kierrätyspalveluja vaativiin asiakastarpeisiin.

Olemme saneeranneet satoja erilaisia kohteita kymmenen toimintavuotemme aikana. Ammattitaitoisilla työntekijöillämme on asbestipurun koulutus ja kymmenien vuosien kokemus vaativista ongelmakohteista. Suomen Saneeraustekniikalla on erikoiskohteiden korjausrakentamiseen vaadittavat luvat sekä työsuojeluviranomaisten myöntämät työvaltuutukset.

Ota yhteyttä ja kysy lisää »

Saneeraukset asiakaslähtöisesti ja luotettavasti

Olemme pienyrityksenä tarkkoja maineestamme. Suurin osa asiakkaistamme tuleekin suosittelujen perusteella. Tavoitteemme on olla markkinoiden paras asbesti- ja homesaneerauspalvelujen tarjoaja. 

Toimimme Turku-Helsinki-Tampere-kolmion alueella mutta mielenkiintoisten ja haastavien kohteiden perässä työskentelemme myös muualla Suomessa. Työskentelemme pääasiassa yrityksille, kunnille, kaupungeille ja suuremmille toimijoille. Emme yleensä saneeraa yksityisasuntoja.

Teemme saneeraustyöt huomaamattomasti ja luotettavasti. Emme mainosta tulosyytämme, vaan työskentelemme mahdollisimman vähän huomiota herättäen. Näin saneerauskohde välttyy turhalta huomiolta ja kaikki voivat työskennellä rauhassa. 

Monipuolisesti alan palveluja

Toteutamme saneeraukset aina kartoitus- ja tutkimusvaiheista loppusiivoukseen ja -tarkastukseen. Teemme myös kosteuskartoituksia ja asbestikartoituksia sekä pienhiukkasten määrämittauksia alle mikrometrin mittaisille hiukkasille. Lisäksi tarjoamme asiantuntijapalveluja erilaisiin haitta-aineisiin ja sisäilmaongelmiin liittyen ja järjestämme yritys- ja yhteisöluentoja esimerkiksi isännöitsijöille. Luennoilla käsittelemme asbestiin, homeeseen ja sisäilman laatuun liittyviä ongelmia ja opastamme, miten ongelmaa kannattaa lähteä purkamaan eri tilanteissa ja rakennuskohteissa. 

Tilaa meiltä myös turvallisuuskoordinaattori. Valtioneuvoston asetuksen (205/2009) mukaan rakennuttajan on nimettävä pätevä turvallisuuskoordinaattori jokaiseen rakennushankkeeseen. Koordinaattori toimii yhteistyössä rakennushankkeen suunnittelijoiden ja päätoteuttajan kanssa työturvallisuuteen, työntekijöiden terveyteen sekä asetuksen velvoitteiden toteuttamiseen liittyen.